GREMBA Felvételi applikáció

KVÍZALAPÚ MOBILAPPLIKÁCIÓ
2200 KÉRDÉS, 7+1 TÉMAKÖR
6. ÉS 8. ÉVFOLYAMOS DIÁKOKNAK
MOBILTELEFONRA VAGY TABLETRE
(iOS / ANDROID)
EGYSZERI DÍJ, KORLÁTLAN ELÉRÉS (NEM HAVI ELŐFIZETÉS)
TANÁRI MAGYARÁZATOKKAL ELLÁTOTT

Tudnivalók

A GREMBA – Felvételi egy olyan kvízalapú mobilalkalmazás, amely a középiskolai magyar nyelvi felvételire segít felkészülni a diákoknak. 

CÉLJA

A középiskolai magyarfelvételire készülés egy izgalommal teli, hosszú felkészülési folyamatot igénylő időszak. Azonban a mobiltelefon minden felvételiző zsebében ott van, így szabad percekben, akár vonaton vagy buszon ülve, lyukasórákban készülhetnek a felvételire és gyakorolhatnak olyan nyelvtani és irodalmi ismereteket, amelyeket sikeresen előhívhatnak a felvételi feladatsor írása közben.

Az applikációja célja, hogy a hatékony és változatos módon gyakorolják a diákok ezeket az ismereteket, ezáltal minél több felvételi pont szerzésére legyen lehetőségük.

TUDÁSANYAG

A központi felvételi alapvetően kompetenciaalapú, a jó eredmény eléréséhez mégis szükség van egy olyan  háttértudásra is, amely az alkalmazással könnyedén begyakorolható. 
Az applikációban jelenleg már 2200-nál is több kérdés található, 8 nagyobb egységre bontva az ismereteket: Hangok, Szavak, Mondatok, Helyesírás, Szólások és közmondások, Nyelvhelyesség és nyelvi játékok, Irodalmi ismeretek és Extra tartalmak. A kérdések igazodnak az általános iskolai magyar nyelv és irodalom tantárgy tananyagához, továbbá az előző évek felvételi feladatsoraihoz. 

EXTRA TARTALMAK

Az applikáció megalkotásakor különösen figyeltünk arra, hogy a használata érdekes és élvezetes legyen a diákok számára valamint, hogy a hétköznapi nyelvben, dalszövegekben használt példákon keresztül is gyakorolhassanak.

Az Extra tartalmakban tippeket és tanácsokat adunk a felvételi szövegértési és szövegalkotási feladataihoz, továbbá általában a felvételizés folyamatához.

A témaköröket vegyítettük a gyakorló tesztekben, amelyeket szintén a főmenüből érnek el a diákok.

MŰKÖDÉS ÉS HASZNÁLAT

Minden kérdésre 4 válaszlehetőséget kínál fel a játék, ebből mindig 1 válasz a helyes. Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésre. Helytelen és helyes válasz esetén is megjelenik a válasz magyarázata, ezáltal biztosítva az applikáció tanítófunkcióját.
A témakörök elnevezésében külön jelöltük, ha a témakör kifejezetten a 8. évfolyamosok számára készült. Amennyiben nemcsak vendégként játszik a felhasználó, hanem regisztrál is, a rangsorfunkció is elérhető lesz számára, amelyben a megszerzett pontjait összehasonlíthatja a többi felhasználóéval. 

Az applikációról

A magyarfelvételihez szükséges háttértudást szerezd meg a mobilodon!

Az alkalmazás iOS és Android operációs rendszerű mobileszközökön egyaránt elérhető. A letöltéshez és a használathoz is internetkapcsolat szükséges, de az applikáció használata során az adatforgalom minimális.

Igyekeztünk olyan mobilapplikációt létrehozni, amely nemcsak a tartalmát tekintve, hanem egyszerű kezelhetőségével és letisztult formavilágával is lenyűgözi a felhasználókat. 
 
 
 

Témakör

Kérdés

Store értékelés

Felhasználóink mondták

Szuper app szimplán 4 nap használat után 39 pontról 43 pontra jutottam a nyolcadikos felvételin.

Google Play értékelés

Remek kis alkalmazás. Felüdülés a sok felvételi teszt mellett néha ezzel tanulni. Azonnali visszajelzés és magyarázat van benne minden feladatnál.
Az én lányom nagyon szerette.

Facebook komment

Egyszerű kezelni, szép a design, felhasználóbarát alkalmazás! Rengeteg hasznos tudnivalóval gazdagítja a felvételizőket, de még a felnőtteket is!

Google Play értékelés

Nagyon jó. Hasznos. Sokat segít. Igaz pénzbe kerül, de csak egyszeri díja van és megéri!

App Store értékelés

Nagyon jó ötlet ez az alkalmazás és hiánypótló! A mostani generációhoz a saját csatornáján keresztül szól, csak gratulálni tudok! Pont a magyar az, amit nagyon hiányosan tanultak meg a gyerekek és nehezen tudjuk megfogni, de talán így még lesz is kedvük hozzá.

E-mail visszajelzés

Szuper, a gyerek könnyebben rávehető a gyakorlásra. Jó alapokkal rendelkezőknek ajánlom.

Google Play értékelés

Töltsd le most! Keresd a GREMBA – Felvételi kvíz applikációt a készülékednek megfelelő áruházban!

Az applikáció ára 3.990 Ft (egyszeri díj, korlátlan idejű használat)


   

Töltsd le az App Store-ból!Töltsd le a Google Play Store-ból!
Olvasd be a QR kódot!

KAPCSOLAT

Ha kérdésed lenne vagy problémád adódna, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben!

info@gremba.hu


Kövess minket a közösségi oldalakon is!

Kövess minket a TikTokon!

 

Adatvédelmi tájékoztató